Fordulatos, gólgazdag meccsen nyert a MOL Vidi FC

2019. május 11. szombat 20:42

Az ezüstérmes MOL Vidi FC legyőzte az MTK Budapestet az OTP Bank Liga 32. fordulójában, a fővárosiak ezzel a záró játéknap előtt a kiesőhelyre csúsztak vissza.

OTP Bank Liga, 32. forduló:
MOL Vidi FC - MTK Budapest FC 4-2 (1-1)
MOL Aréna Sóstó, 3113 néző, v.: Bogár
gólszerző: Huszti (32., 11-esből), Nikolov (64.), Nego (86.), Kovács I. (91.), illetve Diallo (24.), Kulcsár T. (89.)
kiállítva: Baki (78.)
sárga lap: Hodzic (86.), illetve Baki (31., 78.), Torghelle (68.) 

MOL Vidi FC: Kovácsik - Fiola, Vinícius, Elek, Stopira - Nego, Nikolov, Hadzic (Pátkai 79.), Huszti - Futács (Kovács I. 62.), Scepovic (Hodzic 82.)

MTK Budapest: Horváth L. - Baki, Gengeliczki, Balogh B., Vass P. - Banahene (Gera D. 72.), Kanta, Pintér Á. (Vogyicska 22.), Bognár I. - Kulcsár T., Diallo (Torghelle 55.)

A mérkőzés első negyedórájában a Vidi játszott fölényben, a vendégkapu azonban nem forgott veszélyben. Az MTK az első komolyabb helyzetét gólra váltotta, Ulysse Diallo volt eredményes. Nem sokkal később válaszoltak a hazaiak, Huszti Szabolcs értékesítette a Futács Márkó buktatásáért megítélt tizenegyest.

A második félidőt az MTK kezdte lendületesebben, mégis a fehérváriak szerezték meg a vezetést Boban Nikolov találatával. A kiesés ellen harcoló fővárosiak elkeseredetten küzdöttek az egyenlítésért, helyzetüket jelentősen nehezítette, hogy Baki Ákost második sárga lapja után kiállította a játékvezető. A mérkőzés vége felé felpörögtek az események, mert Nego Loic, Kulcsár Tamás és Kovács István is gólt szerzett, ezzel alakult ki a 4-2-es végeredmény.

 

MOL Sportágak
MOL Csapat