Fradiveréssel zárta kiváló 2018-as évét a MOL Vidi

2018. december 16. vasárnap 22:30

A MOL Vidi FC legyőzte a Ferencvárost az NB I. utolsó őszi fordulójában, így ötpontos hátrányban telel a Ferencváros mögött.

OTP Bank Liga:
MOL Vidi FC - Ferencvárosi TC 2-1 (1-1)
Székesfehérvár, MOL Aréna Sóstó, 6442 néző
gólszerzők: Hodzic 30., Scsepovics 67. ill. Petryak 37.

MOL Vidi FC: Kovácsik -- Stopira, Vinícius, Juhász, Nego -- Hadzic, Nikolov, Pátkai -- Milanov (Scsepovics 64), Kovács (Berecz Zsombor 90) -- Hodzic (Huszti 86)

Ferencvárosi TC: Dibusz -- Lovrencsics (Csernik 16), Lanzafame, Leandro (Finnbogason 81), Sigér, Otigba, Blazic, Heister, Gorriaran, Petryak, Varga (Bőle 45)

Marko Nikolics vezetőedző több olyan játékost is a kispadra jelölt, akik csütörtökön a kezdő tagjai voltak: kimaradt így Fiola Attila, Huszti Szabolcs és Marko Scsepovics is. A Ferencváros kezdőjében komolyabb meglepetés nem volt, Böde Dániel a várakozásoknak megfelelően nem került meccskeretbe, valamint kimaradt Abraham Frimpong is.

 
A feszült hangulatú, több lökdösődést is hozó meccsen a Vidi kezdett jobban, és a 30. percben Hodzic góljával megszerezte a vezetést. A Fradi gyorsan válaszolt, Petryak szép gólt szerzett, ami után egy szerencsétlen ütközésben Varga Roland sérült meg. 

A második félidőben kiegyenlített játék zajlott enyhe Vidi-fölénnyel, amit a csereként beálló Marko Scepovic tört meg egy szépségdíjas góllal. Több találat már nem született, a Vidi megnyerte a rangadót, és ötpontos hátrányban telel a listavezető Ferencváros mögött. 

 

MOL Sportágak
MOL Csapat