Gólzáporral foglalta vissza az első helyet a Videoton

2017. november 04. szombat 19:02

Remek játékkal négygólos győzelmet aratott a Videoton a labdarúgó NBI. 15. fordulójában, aminek köszönhetően visszafoglalta az első helyet a Ferencvárostól.

Labdarúgó NBI., 15. forduló:
Videoton FC - Mezőkövesd Zsóry FC 4-0 (3-0)
Gól: Lazovic 7., 66., Henty 16., Scepovic 36.

Az OTP Bank Liga NB I 15. fordulójában a Mezőkövesdet fogadta a Videoton. Marko Nikolics vezetőedző eltiltás miatt nem számíthatott Suljic és Hadzic játékára. A kezdés előtt Kovács Zoltán sportigazgató köszöntötte Fiola Attilát, aki a PAFC elleni találkozón 200. alkalommal lépett pályára az NB I-ben.

Remekül kezdte a meccset a Vidi, a 7. percben egy Lazovics-góllal a vezetést is megszerezte: a támadó a 16-os sarkáról lőtt szép szabadrúgásgólt - írja a Vidi.hu.

A 16. percben Henty lépett ki a védők között, és lőtt a kapuba. Az asszisztens nem jelzett lest, a játékvezető mégis a sípjába fújt és elsőre szabadrúgást mutatott kifelé, ám némi tanakodás után gólt ítélt. A remekül játszó Videoton aztán tovább növelte az előnyét, aztán már csak őrizte az előnyét a 66. percig, amikor egy gyönyörű támadás végén Lazovic állította be a végeredményt.

A gólzáporos győzelem azt jelentette, hogy a Videoton jobb gólkülönbségének köszönhetően visszavette az első helyet a szintén nyerő Ferencvárostól.

MOL Sportágak
MOL Csapat