Győzelemmel tért vissza a MOL Fehérvárhoz Joan Carrillo

2019. december 01. vasárnap 10:30

A MOL Fehérvár FC a régi-új vezetőedző Joan Carillo irányításával legyőzte a házigazda Diósgyőrt az OTP Bank Liga 14. fordulójának szombat esti mérkőzésén.

OTP Bank Liga, 14. forduló:
Diósgyőri VTK-MOL Fehérvár FC 1-3 (1-2)
Diósgyőr, 3964 néző, v: Berke
gólszerzők: Bacsa (41.), illetve Stopira (7.), Kovács (45.), Nikolov (85.)
sárga lap: Iszlai (35.), illetve Pátkai (67.), Elek (79.)

Diósgyőri VTK: Danilovic - Sesztakov (Orosz D., 90.), Polgár, Tamás M., Vági - Márkvárt, Iszlai - Hasani (Korbély, 72.), Rui Pedro, Prosser (Szabó B., 87.) - Bacsa

MOL Fehérvár FC: Kovácsik - Nego, Juhász, Muszliu, Stopira - Hadzic (Elek, 75.), Nikolov - Kovács (Pantic, 89.), Pátkai, Petrjak (Milanov, 65.) - Futács

Mozgalmas első félidőt láthatott a diósgyőri arénába kilátogató csaknem 4000 néző: a vezetést a vendégek szerezték meg nagyon hamar, de a kiegyenlített küzdelmet hozó játékrész hajrájához érkezve egy fehérvári védelmi hiba és Bacsa harcossága nyomán megérdemelten egyenlített a DVTK. Alig telt el azonban néhány perc, újra a Fehérvárnál volt az előny, Kovács István remek egyéni megmozdulásának eredményeként.

A szünetre tehát egygólos vendégvezetéssel vonultak a felek, fordulás után pedig folytatódott a kiegyenlített játék. Gólszerzési lehetőség mindkét csapat előtt adódott, ám a következő találatig egészen a hajráig kellett várnia a közönségnek, de a gól nem a hazai szurkolók örömére esett: Nikolov egy szép támadás után öt perccel a rendes játékidő vége előtt gyakorlatilag eldöntötte az összecsapást. Joan Carillo így négy év után győzelemmel tért vissza a Fehérvár kispadjára.

MOL Sportágak
MOL Csapat