Háromszor egyenlítve fogott bravúros pontot a Sepsi

2021. január 26. kedd 17:15

A Viitorul otthonában háromszor is hátrányba került a székely csapat, de mindáromszor összejött az egyenlítés - utoljára már jócskán a hosszabbításban, a 91. percben.

Román bajnokság, alapszakasz, 19. forduló:
FC Viitorul–Sepsi OSK 3–3 (2–1)
gólszerzők Luckassen (8., 45.), Ciobanu (84., büntetőből), illetve Eder Gonzalez (18.), Mitrea (48., büntetőből), Safranko (90+1.).

Viitorul: Cojocaru – Dussaut, Mladen, Dobrosavlevici, Boboc – Matei (Sabala, 82.), Artean, Ciobanu (Benzar, 90.) – Ely Fernandez, Mățan (Grădinaru, 62.) – Luckassen. Edző: Mircea Rednic

Sepsi OSK: Jésus Fernandez – Dimitrov, Bouhenna, Mitrea, Csiszér (Dumitrescu, 74.) – Tamás (Dumiter, 89.), Fofana (Markovic, 74.), Tincu, Eder Gonzalez, Bajrovic (Purece, 62.) – Safranko. Edző: Ilyés Róbert

Székelyhon.ro tudósítása szerint a hazaiak veszélyesen játszottak, és megérdemelten szerezték meg a vezetést többször is, de a nagyszerűen küzdő székely csapat minden alkalommal visszatalált a mérkőzésbe. A hajrában egyenlítő Pavel Safranko igazi Viitorul-specialista, hiszen a két csapat őszi mérkőzésén is a szlovák csatár góljával mentett pontot a Sepsi OSK. 

A megszerzett ponttal a háromszékiek biztosan maradnak a negyedik helyen. A következő fordulóban a Voluntari érkezik Sepsiszentgyörgyre. 

(Címlapkép: fcviitorul.ro)

MOL Sportágak
MOL Csapat