Hernádi Zsolt a MOL Vidi névváltoztatásáról nyilatkozott

2018. október 09. kedd 10:16

A MOL elnök-vezérigazgatója, Hernádi Zsolt a Digisport Reggeli Start című műsorában válaszolt a MOL Vidi FC névváltozásával kapcsolatos kérdésekre.

Az ultrákból komoly tiltakozást kiváltó névváltoztatás után idén már MOL Vidi FC néven szerepel a Videoton FC, ezzel kapcsolatban kérdezte Szombathy Pál újságíró a MOL elnök-vezérigazgatóját, Hernádi Zsoltot a Reggeli Start című műsorban. 

A MOL-vezér elmondta, a Vidi megkereste őket azzal, hogy szintet lépnének, amihez a támogatási összeg növelésére is szükség volt. Ez egybecsengett a MOL szándékaival, viszont cserébe az olajipari vállalat nagyobb arculati megjelenést szeretett volna, így lépett elő névszponzorrá a korábbi mezszponzorból. 

Hernádi elmondta, szívesen leülne az ultrákkal beszélgetni. "Egyszerű kérdés ez: mit akarnak az ultrák, jó focit látni, vagy inkább ragaszkodnak egy olyan névhez, ami az idők során számtalanszor megváltozott?Az elnök-vezérigazgató hozzátette, a Videoton vállalat ott van ugyan Fehérváron, de nem támogatja a csapatot, a MOL viszont igen, és a továbblépésnek vannak feltételei, amit a klubnak teljesítenie kellett a vállalat felé. 

Hernádi ezen kívül beszélt a Közép-európai futballsajátosságokról, egy esetleges regionális bajnokságról, érintette a Lazovic-ügyet, és persze a stadion-kérdést is. A teljes beszélgetés: 

MOL Sportágak
MOL Csapat