Idegenben lépett nagyot a bennmardás felé a Sepsi OSK

2020. augusztus 01. szombat 11:17

A Sepsi OSK az alsóház élén álló Viitorul otthonában győzött váratlanul magabiztosan. A biztos bennmaradás még nincs meg, de a sikerrel nagyot lépett felé a háromszéki csapat.

1. Liga, alsóházi rájátszás, 13. forduló
FC Viitorul–Sepsi OSK 0–3 (0–3)
Ovidiu, Viitorul Stadion – zárt kapuk mögött
Gólszerzők: Carnat (8., 32.), Ștefănescu (16.)

Viitorul: Căbuz – Mladen, Artean, Ghiță, Dussaut (Căpușă 24.) – Ciobanu, Iacob (Dulca 67.), Achim (Casap 46.) – Chițu (B. Lazăr 66.), Rivaldinho (Bodișteanu 46.), G. Ganea. Edző: Gheorghe Hagi.

Sepsi: Niczuly – Dimitrov, Bouhenna, Tincu, Ștefan – Kovács (Celea 80.), Deaconu – Carnat, Fülöp I. (Achahbar 75.), Ștefănescu (Gál-Andrezly 80.) – Safranko (Diaz 68.). Edző: Leo Grozavu.

Az alsóház élén álló Viitorul ellen nem ígérkezett könnyűnek a Sepsi OSK dolga, de a székelyhon.ro beszámolója szerint a háromszéki csapat remekül használta ki a konstancaiak meglepő védelmi hibáit, és már a szünet előtt eldöntőtt a találkozót.

A Sepsi nagyot lépett a bennmaradás felé, ám bebiztosítania még nem sikerült. A már osztályozós helyen álló Iasival szemben öt pont az előnye, a már kieső Dinamo Bukaresttel szemben pedig tíz, de a fővárosiak öt meccsel kevesebbet játszottak (köztük a Sepsi elleni meccsel).

MOL Sportágak
MOL Csapat