Idegenben nyert rangadót a remekül menetelő DAC

2020. november 28. szombat 20:25

A nagyszombati rangadó első félideje kiegyenlített játékot hozott, a másodikat azonban remekül kezdte a DAC, és végül simán nyerte meg a Trnava elleni rangadót.

Fortuna Liga, 15. forduló
FC Spartak Trnava - FC DAC 1904 0:2 (0:0)
Góllövő: 56. Ramirez, 60. Nicolaescu
Sárga lap: 23. Vlasko, 53. Savvidis, 64. Pačinda, ill., 9. Nebyla, 57. Ramirez

DAC: Jedlička - Blackman (92. Sommer), Müller, Kružliak, Davis - Nebyla (46. Nicolaescu), Schäfer, Balić (92. Njie) - Divković (86. Andzouana), Ramirez (86. Sharani), Kalmár (K)

Trnava: Rusov (K) - Turňa, Grič, Mihál, Mikovič - Kóša (72. Kolesár), Savvidis - Cabral (83. Benovič), Vlasko (55. Yusuf), Yao - Pačinda (84. Olejníc)

"Nagyon boldog vagyok, hogy győztünk - mondta a mérkőzés után Bernd Storck. "Gratulálok a csapatomnak, kiváló teljesítményt nyújtottunk. Az elejétől kezdve domináltunk. Mivel angol hét előtt állunk, nagyon fontosnak tartottam, hogy jól kezdjük a három meccses sorozatot."Az első félidő nem volt könnyű, ennek ellenére helyzetbe tudtunk kerülni, csak a gól nem jött össze. Térfélcsere után az első húsz perc remekre sikeredett. Rúgtunk két gólt, és voltak még további lehetőségeink a gólszerzésre. "Meccsről-meccsre készülünk. Nem beszéltünk arról az öltözőben, hogy ezen a három meccsen hány ponttal lennénk elégedettek. Mindig a következő meccsre koncentrálunk. A folytatásban épp a Szered ellenire, amire lesz három-négy napunk felkészülni."

MOL Sportágak
MOL Csapat