Idegenben szerezte meg első idei győzelmét a Sepsi

2020. szeptember 25. péntek 19:52

A román bajnokság ötödik fordulójában, a Voluntari otthonában szerezte meg első idei győzelmét a Sepsi OSK, amely győzelmével nagyot ugrott előre a tabellán is.

Román bajnokság, alapszakasz, 5. forduló
FC Voluntari–Sepsi OSK 1–2 (1–0)
Gólszerző: Mailat (4.), ill. Purece (55.), Fülöp L. (83.)

Voluntari: Rîmniceanu – Costin (Puel, 56.), Balaur, Armaș, Vlad – Căpățînă, Pablo, Gheorghe (Borțoneanu 79.) – Mailat, Eric de Oliveira (Betancor 10.), Grădinaru (Marcelo Lopes 79.). Edző: Mihai Teja.

Sepsi: Niczuly – Dimitrov, Bouhenna, Mitrea, Ștefan (Nouvier, a szünetben) – Kovács (Purece, a szünetben), Fofana (Fülöp L., 58.), Dragomir (Aganovic 7.) – Golofca (Bajrovic 79.), Safranko, Ștefănescu. Edző: Leo Grozavu.

A székelyhon.ro beszámolója szerint az első félidőben még a Voluntari vezetett, a szünetben a Sepsi kettőt cserélt, és Leo Grozavu két cseréje meg is fordította a meccset. Először Purec lőtt hatalmas gólt a 16-os vonaláról, majd a hajrában Fülöp Lóránd szép fejessel megnyerte a meccset a háromszéki csapatnak.

Győzelmével a Sepsi a 7. helyre jött fel a tabellán. A következő fordulóban lehet folytatni a jó szereplést, hiszen az utolsó előtti Arges látogat Sepsiszentgyörgyre. 

 

MOL Sportágak
MOL Csapat