Ilyen volt a csallóközi magyar ünnep a MOL Arénában

2017. november 09. csütörtök 10:36

Voltak sejtéseink, milyen lehet egy magyar örömünnep a csallóközi DAC az ősi rivális Slovan elleni meccsén, de az élmény minden képzeletet felülmúlt.

Egyszerre annyi okunk lett elutazni a DAC-Slovan szlovák első osztályú bajnoki mérkőzésre, hogy képtelenség volt kihagyni a túrát. A dunaszerdahelyiek nemcsak a második helyért, de ősi riválisuk, a Slovan megelőzéséért léptek pályára az ezúttal vendégszurkolók nélkül rendezett mérkőzésen, ráadásul a pozsonyiak ellen avatták fel a MOL Aréna átépítésének második ütemében elkészült főlelátót is. 

Ez így volt megírva: magyar örömünnep a MOL Arénában a Slovan ellen

A dunaszerdahelyi MOL Aréna átépítésének második üteme is elkészült, így 10 ezer magyar szurkoló ünnepelhetett a lelátón, amikor a DAC legyőzte legnagyobb szlovákiai riválisát, a Slovan Bratislavát. A MOL-csapat a helyszínen járt, és maradandó élményekkel gazdagodott a nagyszerű hangulatú, kiváló iramú meccsen.

A dunaszerdahelyi ünnep már a mérkőzés előtt elkezdődött, 10 ezer szurkoló hömpölygött a stadion felé, mi pedig a tömegbe vetettük magunkat, hogy megtudjuk, mit jelent a csallóközi magyaroknak a Slovan elleni meccs, és hogy tetszik nekik Marco Rossi csapata, illetve a felújított MOL Aréna. 

MOL Sportágak
MOL Csapat