Jobb- és balhátvédjével is hosszabbított a MOl Vidi

2019. január 09. szerda 16:58

Stopirával és Fiolával is meghosszabbította a szerződését a magyar bajnok MOL Vidi, amely a téli átigazolási szezonban már egy magyar válogatottat is igazolt.

Elek Ákos visszatérése után újabb örömhírt jelenthetünk be a molvidi.hu-n: két kulcsjátékosunk, Fiola Attila és Stopira meghosszabbította szerződését a MOL Vidi FC-vel! - olvasható a magyar bajnok honlapján.

"Nagyon örülünk, hogy két válogatott futballistánkkal is sikerült megállapodnunk a hosszabbításról. Egy csapatot két irányból lehet tovább építeni: ha megtartjuk értékeinket és ha a meglévő keretet erősítjük. Ebben az esetben előbbi módszert választottuk, hiszen két alapemberről van szó, akik rengeteget tesznek hozzá a játékunkhoz. Ez mind a bajnoki cím, mind az Európa Liga-csoportkörös szereplés során kidomborodott." Külön öröm, hogy Fiola Attila és Stopira személyében nemcsak kitűnő játékosokkal, de egyben kiváló karakterekkel is sikerült megegyeznünk a folytatásról" - fogalmazott Kovács Zoltán sportigazgató a klub honlapjának.

 
Fotó: MOL Vidi FC
 
"Örülök, hogy a következő években is a Vidiben játszhatok! A klub már szeptemberben megtette az első lépéseket a szerződéshosszabbítás irányába, aztán szép lassan csordogáltak a tárgyalások és végül az újévben meg is egyeztünk. Ami a terveimet, terveinket illeti, minden egyes szezonban a bajnoki címre törünk, ez most sincs másképp, illetve a Magyar Kupát nem sikerült megnyernünk az elmúlt években, így azt is szeretnénk elhódítani. Nyáron ismét megcélozzuk valamelyik csoportkört, a legnagyobb álom természetesen a Bajnokok Ligája főtáblája. Remélem, további sikeres esztendők elé nézünk!" - fogalmazott Fiola Attila.

Stopira: a Vidi az életemmé vált

"Nagyon boldog vagyok, hogy hosszabbítottam a Vidivel. Amikor felmerült az új szerződés lehetősége, nem is hezitáltam, büszke vagyok rá, hogy hosszú távon részese lehetek a klub életének. Szeretném megköszönni mindenkinek, aki segített ennek a létrejöttében! A jövőben is mindent bele fogok adni, hogy oda kerüljünk, ahová valók vagyunk: az élre! Meg akarjuk nyerni a bajnokságot és nemzetközileg a legmagasabb szinten is sikeresek szeretnénk lenni. Azt, hogy mindent beleadok, nemcsak a futballra, hanem a pályán kívüli dolgokra is értem, mert nem túlzás kijelenteni, hogy ez a klub mostanra az életemmé vált - nyilatkozta Stopira.

MOL Sportágak
MOL Csapat