Júliustól MOL Fehérvár FC néven folytatja a Vidi

2019. május 17. péntek 16:50

A város és a klub kapcsolatát szorosabbra vonják az érintettek, ha már Székesfehérvárt mindenki csak a Bajnokok Városa néven emlegeti.

A csapat mellett jóban-rosszban, nagy győzelmek, de fájdalmas kudarcok idején is ott álltak a fehérvári emberek, valamint Székesfehérvár is. Városunk nem véletlenül a „Bajnokok városa”, hiszen együttesünk sikerei mellett számos más csapat- és egyéni sportágban is magas színvonalon szerepelnek a versenyzők. A tavalyi év végén klubunkat azzal a felvetéssel kereste meg Székesfehérvár polgármestere, dr. Cser-Palkovics András, hogy több fehérvári egyesülethez hasonlóan a klub és labdarúgóink is viseljék büszkén a címerben városunk nevét" - olvasható a klub honlapján.

Viszlát MOL Vidi, helló MOL Fehérvár FC

A MOL Vidi FC vezetősége egyetértett abban, hogy érdemes még szorosabbra fűzni a város és a klub kapcsolatát, így a 2019-2020-as szezontól a klub csapatait MOL Fehérvár FC néven szerepeltetik, és a címer is ennek megfelelően változik 2019. július 1-től.

A klub címerében csak a név változik meg, a szín- és formavilág, illetve a hagyományos címerelemek változatlanul maradnak. A Vidi név sem tűnik el, a klub kommunikációs felületein, a stadionban és a VidiShop termékein továbbra is megjelenik majd - olvasható a közleményben.

 

MOL Sportágak
MOL Csapat