Kassán hengerelt, közelít a szlovák dobogóhoz a DAC

2023. november 04. szombat 10:34

Kezdenek egyenesbe jönni a dolgok Dunaszerdahelyen, a szezont pocsékul kezdő DAC a Kosice legyőzésével pontszámban befogta a dobogón álló Podbrezovát.

Niké Liga, 13. forduló:
FC Kosice- DAC 1904 0:3 (0:2)
Gólszerző: Goure 5., Andzouana 16., 85. 
Sárga lap: lapok nélkül

DAC 1904: Popović - Gruszkowski, Csinger, Brunetti, Andzouana (K) - Romero (66. Vitális), Dimun (66. Káčer), Čermák - Trusa (75. Mendez), Goure (88. Veselovský), Herc (88. Barišić)

"Nagyon értékes győzelmet arattunk, amit mindenekelőtt az első félidőben bemutatott jó játékunknak köszönhetünk" - mondta a lefújás után Adrian Gula vezetőedző. "Domináltunk, és kellőképp hatékonyak is voltunk, ami segített a folytatásban."A második félidőben már hiányzott egy kicsit a szikra a játékunkból, a 60. perc tájékán érezhető is volt mindez, amikor a hazaiak megszaporították a kellemetlen szabadrúgások számát."Cserékkel próbálkoztunk, hogy új lendületet vegyen a játékunk, majd Andzouana szép találatának köszönhetően sikerült lezárnunk a mérkőzést. A 0:3 egy kicsit talán fájó a hazai csapat számára, nekünk viszont annál értékesebb eredményt jelent, amit a szurkolói támogatásnak is köszönhetően sikerült elérnünk. A csapat jól teljesített, fontos győzelmet arattunk.”

MOL Sportágak
MOL Csapat