Kiejtette a Fradit, a DVSC-vel játszik a döntőért a MOL Vidi

2019. április 03. szerda 21:40

A MOL Vidi FC kettős győzelemmel jutott a négy közé a Magyar Kupában, miután a negyeddöntő visszavágóján is legyőzte a Ferencvárost. Az elődöntőben a Debrecen jön.

Magyar Kupa, negyeddöntő, visszavágó:
MOL Vidi FC-Ferencváros 2-0 (0-0)
gólszerző: Nikolov (58.), Milanov (82.)
kiállítva: Dibusz (8., FTC)
Továbbjutott: a MOL Vidi FC, kettős győzelemmel, 4-1-es összesítéssel.

A Ferencváros a mérkőzés elején emberhátrányba került - Dibusz a tizenhatoson kívül a levegőben ütközött a labdát felette fejjel megtoló Marko Scepoviccsal -, így a hazai vereség után még nehezebbé vált a fővárosiak dolga. A végig parázs hangulatú összecsapáson a vendégek tíz emberrel csak mezőnyben tudtak egyenrangú partnerei lenni a kapu előtt több veszélyt jelentő fehérváriaknak, akik az 58. percben Nikolov góljával összesítésben már kettőre növelték az előnyüket.

 

A hajrában kettős emberhátrányban játszottak a vendégek - Lanzafame saját csapattársával, Haratinnal ütközött, utóbbi nem tudta folytatni a játékot -, Milanov pedig a 82. percben egy kontra végén beállította a végeredményt.

Megint jön a Loki

A MOL Vidi a Debrecennel, a Budapest Honvéd pedig a másodosztályú Soroksárral találkozik a Magyar Kupa elődöntőjében, dőlt el a székesfehérvári sorsoláson. Az elődöntő első mérkőzéseit április 16-án és 17-én, a visszavágókat egy héttel később játsszák. Az MK-döntőt május 25-én a Groupama Arénában rendezik.

MOL Sportágak
MOL Csapat