Kikapott a MOL Vidi Diósgyőrben

2019. május 04. szombat 19:21

A már biztos második Vidi egygólos vereséget szenvedett a kiesés elkerüléséért küzdő Diósgyőr vendégeként az OTP Bank Liga 31. fordulójában.

OTP Bank liga, 31. forduló:
Diósgyőri VTK - MOL Vidi FC 2-1 (1-0)
Miskolc, 3262 néző, v: Vad II.
gólszerzők: Hasani (5.), Márkvárt (73.), illetve Stopira (50.)
sárga lap: Karan (20.), Szabó B. (68., 85.), Brkovic (87.), illetve Milanov (66.)
kiállítva: Szabó B. (85.)

Diósgyőri VTK: Antal - Polgár, Brkovic, Karan, Tamás M. - Sesztakov (Bacsa, 45+1.), Márkvárt, Szabó B., Tajti (Juhar, 79.) - Hasani (Géringer, 91.), Prosser

MOL Vidi FC: Kovácsik - Nego, Stopira, Elek, Tamás K. - Kovács I., Nikolov (Berecz, 82.), Pátkai, Milanov (Huszti, 71.) - Hodzic (Scepovic), Futács

A kontrából született gyors hazai gól után a vendégek irányították a játékot, amely jobbára a Diósgyőr térfelén folyt. A félidő közepétől a Vidi több teret engedett ellenfelének, ezzel együtt egyik kapu előtt sem alakult ki igazán veszélyes helyzet, egyszer azonban - Futács 17 méteres lövése után - a kapufa segítette ki Antalt.

A fordulást követően, egy szöglet után gyorsan ledolgozták hátrányukat a székesfehérváriak, majd a folytatásban kiegyenlített küzdelmet láthatott a közönség. Mindkét oldalon akadtak lehetőségek, majd a hajrához közeledve ismét a házigazdák jutottak vezetéshez. A záró negyedórában a Diósgyőr - amely az utolsó percekre a második sárga lapját begyűjtő Szabó Bence kiállítása miatt emberhátrányba került - jobbára már csak az eredmény tartására törekedett, s végül sikerrel járt.

MOL Sportágak
MOL Csapat