Kikapott, így nem jutott a Szlovák Kupa döntőjébe a DAC

2020. június 24. szerda 21:12

Hiába játszott fölényben Rózsahegyen a DAC, a hiábavaló próbálkozás felőrölte Bernd Storck csapatát, amely kikapott, és így nem jutott a kupadöntőbe.

Slovnaft Cup, elődöntő, visszavágó
MFK Ruzomberok- FC DAC 1904 3:0 (1:0)
Góllövő: 20. Madleňák, 80., 88. Gerec5
Sárga lap: 33. Almási, ill. 21. Šimić, 91. Kružliak

DAC: Jedlička - Blackman, Šimić, Kružliak, Davis - Schäfer (55. Sharani), Vida (43. Fábry), Kalmár (K), Balić (80. Bednár) - Divković, Ramirez

Ruzomberok: Macík - Čurma, Maslo (K), Mojžiš - Ďungel (83. Kojnok), Brenkus (69. Filinský), Múdry, Takáč (83. Kmeť), Madleňák (77. Twardzik) - Almási (46. Gerec), Regáli

 

"Gratulálok a kollégámnak, megérdemelten jutottak a fináléba" - kezdte értékelését Bernd Storck. "Sajnos, ha nem rúgunk gólokat, nem tudunk továbbjutni. Ez nemcsak mára érvényes, hanem az első mérkőzésre is, ahol több helyzetet is kidolgoztunk, mégsem nyertünk. A meccs elején fölényt alakítottunk ki, de nem jöttünk rá a gólszerzés módjára. Volt ugyan két-három helyzetünk, de ha ezeket nem rúgjuk be, akkor nem megérdemelt a továbbjutás. A második játékrészben mindent megpróbáltunk, mégsem tudtuk feltörni a hazaiak egységes védelmi alakzatát. Tudtuk, hogy mit fognak játszani, és azt nagyon jól teljesítették is."

"Mi kissé fáradtnak bizonyultunk, a mai nem volt a mi napunk. Jövőre itt lesz az újabb lehetőség, nekünk pedig előre kell tekintenünk. Örülök, hogy itt vagyok, tudom, mit kell tennem. Egy hét van még hátra a Slovan elleni meccsig, most erre kell felkészítenem a csapatot, mert a hátralévő három bajnokit szeretnénk megnyerni. Sok sikert kívánok a Rózsahegynek a döntőben.”

MOL Sportágak
MOL Csapat