Könnyed győzelemmel mutatkozott be a DAC új edzője

2023. november 25. szombat 20:44

Xisco Munoz az Aranyosmarót legyőzésével mutatkozott be a DAC kispadján, az eredménnyel elégedett volt az új edző, de szerinte még csak 50 százalékon áll a csapata.

Niké Liga, 15. forduló:
DAC 1904 - FC Vion Zlaté Moravce 3:0 (2:0)
MOL Aréna, 4119 néző
Gólszerzők: 39. Vitális, 42. Goure, 70. Barišić
Sárga lap: 25. Majdan

DAC 1904: Popović - Pinto, Kaša, Brunetti, Mendez - Čermák (56. Ramadan), Dimun, Vitális (56. Káčer) - Trusa (64. Herc), Goure (64. Barišić), Andzouana (K) (74. Redźić)

„Mindenekelőtt nagyon örülök, hogy itt lehetek" - kezdte a sajtótájékoztatót Xisco Munoz. "Köszönöm mindenkinek, aki az elmúlt 4-5 napban segítette a munkánkat. Mindenki igyekezett maximumot nyújtani, sok olyan információt is kaptam, melyek segítettek a mérkőzésre való felkészülésben". Jó meccs volt, amelyen néha voltak olyan elemek, amiket örömmel láttam, ugyanakkor olyanok is, amiknek kevésbe örülhetünk. Több dologban kell javulnunk. Az eredmény tekintetében azonban jól sikerült a bemutatkozás, de továbbra is keményen kell dolgoznunk. "Nagyon fontos három pontot szereztünk, és a fociban mindig az eredmény számít. Jelenleg 3-4 lépéssel vagyunk lemaradva attól a szinttől, ahová szeretnénk eljutni. Ha arányaiban kell ezt meghatározni, akkor mintegy 50 százalékon vagyunk.”

MOL Sportágak
MOL Csapat