Kulcsfontosságúvá lépett elő a Vidi szerdai kupameccse

2020. február 19. szerda 10:30

A bajnokságban már nagyon nehéz lenne trófeát szerezni, így - címvédőként - a MOL Fehérvárnak a Magyar Kupára kell összpontosítania. Jön az Újpest elleni visszavágó.

Rendkívül fontos mérkőzésre készül a MOL Fehérvár, amely a Magyar Kupa címvédőjeként az Újpestet fogadja a nyolcaddöntő visszavágóján. Az első mérkőzésen, az Újpest átmeneti otthonában, Szegeden 0-0-ra végeztek a felek, minden nyitott tehát a szerda esti mérkőzés előtt.

A kupameccs azért is nagyon fontos a Vidinek, mert a hétvégén elveszítette a bajnoki csúcsrangadót a Fradi otthonában, így egyre valószínűbbnek tűnik, hogy már csak a kupában van esély trófeát nyerni. Az esélyeket növeli, hogy az Újpest sincs igazán jó formában, a hétvégén az egyik újonc, a ZTE otthonában kapott ki 2-1-re.

"Az első mérkőzésen gól nélküli döntetlent játszottunk, emiatt nem voltam boldog, hiszen nyerni mentünk Szegedre. Megvoltak a helyzetek, véleményem szerint lőttünk egy gólt is, de ez már a múlt. Nagyon egyszerű most a helyzet, egyszerűen meg kell nyernünk a ma esti visszavágót és meg is van a továbbjutás" - nyilatkozta az Újpest elleni visszavágó előtt Joan Carrillo.

Ebben kell gondolkodnunk, nem másban. Természetesen nem volt jó hangulat az öltözőben a szombati bajnoki lefújása után, győzelemre készültünk, de most előre kell lépnünk egyet. A játékosok is tudják, hogy nagyon fontos számunkra a Magyar Kupa, és ahogyan a bajnokságban, úgy ebben a sorozatban is harcolunk a végsőkig. "Fontos volt a jó regeneráció a két találkozó között, mindenképpen frissíteni szeretnénk a csapatot az Újpest ellen. A pályán pedig szervezett védekezés mellett meg kell mutatnunk a karakterünket ahhoz, hogy megszerezzük a győzelmet és továbbjussunk a következő körbe."

A szerdán 17:30-kor kezdődő mérkőzésről a csapat észak-macedón védője, Visar Musliu is elmondta a véleményét a klub honlapjának. 

MOL Sportágak
MOL Csapat