Légy a vendégünk egy társaddal a magyar-horvát Eb-selejtezőn!

2019. március 12. kedd 13:31

Újra nyereményjáték a MOL-csapaton! Három egyszerű kérdésre kell jó választ adnod, és máris tiéd a páros belépő a Magyarország-Horvátország Eb-selejtezőre.

Indul az Európa-bajnoki selejtezősorozat, a Marco Rossi által a Nemzetek Ligájában óriási léptekkel fejlődő magyar válogatott Szlovákiában kezdi meg a részben hazai rendezésű Eb-re való kijutásért folyó hadjáratát, majd a második körben, március 24-én Horvátországot fogadja. 

Játssz velünk öt páros jegyért!

A jegyek szélvészgyorsan fogytak el az első hazai meccsre, hiszen nem akárki lesz az ellenfelünk: a vb-döntős horvát csapat világsztárokkal teletűzdelt kerettel érkezik Budapestre.

Öt szerencsésnek (és egy-egy társuknak) azonban így is lehetősége lesz élőben szurkolni a Groupama Arénában 18h-kor kezdődő mérkőzésen. 

Ehhez csak arra van szükség, hogy az alábbi kérdőívben szereplő három egyszerű kérdésre megtalálják a választ a MOL-csapat oldalán. Még a kevésbé gyakorlott szörfözőknek sem fog gondot okozni a korábbi, magyar labdarúgó-válogatottal kapcsolatban készített exkluzív interjúk között megtalálni a válaszokat.

A játék csütörtök délutánig tart, érdemes gyorsan nekiesni a feladatnak, és várni a sorsolást! Jó keresgélést mindenkinek!

Sok sikert minden kedves olvasónknak! 

MOL Sportágak
MOL Csapat