Még várnunk kell a Sepsi OSK első győzelmére

2020. szeptember 19. szombat 20:31

Nagyot harcolt, és legalább egy pontot megmentett a Viitorul ellen a Sepsi OSK a román bajnokság 4. fordulójában. A székelyföldi csapat továbbra is nyeretlen.

Román bajnokság. alapszakasz, 4. forduló
Sepsi OSK–FC Viitorul 1–1 (0–1)
Gólszerzők: Safranko (82.), ill. Ciobanu (39.)

Sepsi: Fernández – Csiszér (Dimitrov, 10.), Bouhenna, Mitrea – Nouvier (Fülöp I., 59.), Purece (Fülöp L., 71.), Fofana (Ștefănescu, a szünetben), Aganovic, Ștefan – Carnat (Golofca, a szünetben), Safranko. Edző: Leo Grozavu.

Viitorul: Cojocaru – Boboc, Mladen, Ghiță, Dussaut – Ciobanu (Bodișteanu 89.), Matei, Casap (Castaneda 64.) – Iancu, Luckassen, Mățan. Edző: Ruben de la Barrera

székelyhon.ro beszámolója szerint az egy pontnak is örülhetett a Sepsi OSK, amely az első győzelmére hajtott a negyedik fordulóban. Az első félidőben nem sok veszélyt jelentett a vendégek kapujára a háromszéki csapat, a játékrész végén a Viitorul szerezte meg a vezetést. 

A második félidőben aktívabb volt, és többet birtokolta a labdát a Sepsi, de egészen a hajráig kellett várni az egyenlítésre. Egy szép testvérakció - Fülöp István szép passzal találta meg Lórándot, aki gólpasszt adott - után újra Pavol Safranko volt a megmentő. A döntetlennel maradt a tabella alsó felén a székely csapat.  

MOL Sportágak
MOL Csapat