Meleg volt, de végül megőrizte NBI-es tagságát a Vidi

2023. május 27. szombat 22:17

A MOL Fehérvár FC döntetlent játszott a Vasas vendégeként az OTP Bank Liga 33. fordulóján, és ezzel bennmaradt, mert közben a Honvéd kikapott a Puskás Akadémia otthonában.

OTP Bank Liga, 33. forduló:
Vasas FC-MOL Fehérvár FC 0-0
Illovszky Rudolf Stadion, 2305 néző, v: Berke
sárga lap: Novothny (45.), Ódor (51.), Berecz (54.), illetve Flores (11.), Schön (39.)

Vasas: Uram - Szivacski, Litauszki, Otigba (Iyinbor, a szünetben), Ódor - Szilágyi (Sztojka, 75.), Berecz - Ihrig-Farkas (Deutsch, 55.), Urblik (Hidi, 75.), Hinora - Novothny (Szalai, 91.)

MOL Fehérvár: Kovács D. - Bese, Csongvai, Stopira, Heister - Flores, Makarenko - Kastrati (Houri, 89.), Dárdai (Katona M., 67.), Schön - Kodro

Viszonylag kevés kaput eltaláló lövéssel hozták le a csapatok az első félidőt, melynek során a már biztos kieső Vasas tűnt valamivel aktívabbnak. A hazaiak többször próbálkoztak gólszerzéssel, de nem jártak sikerrel, így 0-0-s állásnál került sor a szünetre.

Fordulás után már a Fehérvár birtokolta többet a labdát, de nem igazán tudott közel kerülni a gólszerzéshez. A folytatásban egyre kevésbé tűnt valószínűnek, hogy bármelyik csapat is betalál, de a székesfehérváriaknak a Honvéd felcsúti veresége miatt végül nem is volt szükségük a győzelemre az élvonalban maradáshoz.

MOL Sportágak
MOL Csapat