Mi egy vérből valók vagyunk: #veledNÉLKÜLED

2020. március 27. péntek 12:08

Ha sikerrel jár az FC DAC szuper kezdeményezése, akkor a Kárpát-medence minden magyarja az ablakban lógva énekli szombaton a Nélküled c. számot.

Az FC DAC kezdeményezése azzal a felütéssel kezdődik, hogy nincsen DAC-meccs a Nélküled nélkül, de van Nélküled DAC-meccs nélkül. A klub arra kéri nemcsak a felvidéki, hanem a magyarországi, illetve határon túli magyarokat, hogy álljanak a kezdeményezés mögé, és március 28-én, szombaton, pontosan 16:50-kor énekeljék el a klub nemhivatalos himnuszát, a Nélküledet. 

A DAC - törölt - mérkőzése 17 órakor kezdődne, ezért tíz perccel korábban kell mindenkinek egyszerre elindítania az alábbi videót, és a balkonre, erkélyre, ablakba, vagy kertbe kiállva elénekelni az Ismerős Arcok nagyon is ismerős slágerét. 

"A DAC ezzel a kezdeményezéssel is háláját szeretné kifejezni mindenkinek, aki a koronavírus miatti nehéz helyzetben kész másokon segíteni. Köszönjük a korházi rendelők teljes személyzetének, patikusoknak, rendőröknek, katonáknak, bolti eladóknak, pékeknek és mindenkinek, aki napi szinten erején felül dolgozik értünk! Természetesen köszönet azoknak is, akik otthon ülnek, betartva az utasításokat, ezzel segítve az ő munkájukat!" - olvasható a cikkben

Itt az esemény Facebook-eventje. Énekeljük be az üres utcákat!  

MOL Sportágak
MOL Csapat