MOL Csapat Év Pillanatai: Juhász Roland, MOL Fehérvár

2019. december 31. kedd 11:35

A MOL Csapat klasszisait arról kérdeztük, melyik volt számukra a 2019-es év legszebb pillanata. Következzen Juhász Roland, a MOL Fehérvár FC csapatkapitánya.

A 2019-es év meg sem közelítette a 2018-ast a MOL Fehérvárnál, hiszen míg egy évvel korábban magyar bajnoki címet, és egy nagyszerű Európa Liga-menetelést mutatott be a csapat, addig 2019-ben a Fradi nyerte a bajnoki versenyfutást, és a nemzetközi kupák sem hoztak zajos sikereket a fehérváriaknak. Juhász Roland, a csapat kapitánya azért elég könnyen bökött rá a kedvenc jelenetére 2019-ből. 

“Hát a kupadöntő, ez nem is lehet kérdés” - mondta a középhátvéd, akinek nem is csak azért volt a kedvenc jelenete a Groupama Arénában lejátszott mérkőzés, mert Magyar Kupa-győztes lett a Vidi, hanem egy másik okból is.

Óriási fordítás után Magyar Kupa-győztes a MOL Vidi

Magyar Kupa, döntő: MOL Vidi FC-Budapest Honvéd 2-1 (0-1)Groupama Aréna, v.: Iványi gólszerzők: Scepovic (80.), Hadzic (91.), illetve Holender (14., 11-esből) sárga lap: Vinicius (13.), Stopira (26.), Elek (35.), Scepovic (37.), Nikolov (55.), Hadzic (92.), Kovács I. (94.), illetve Nagy G. (32.), Lovric (53.), Batik (57.), Kukoc (92.)

“Ez egy igazi kupadöntő volt, nagyon jó és izgalmas meccset hozott a finálé, és nagy büszkeség, hogy hátrányból fordítva tudtunk győzni. Jár a gratuláció a Honvédnak is, mert jól játszottak, a remek hangulathoz pedig kellett az ő táboruk is. Nekem azonban érthetően a miénk volt a fontos, annál is inkább, mert hosszabb távollét után ezen a meccsen tért vissza mögénk a Red Blue Devils, azaz a fehérvári B-közép. Csodálatos érzés volt újra előttük játszani, nyerni pedig még annál is jobb” - tette hozzá nevetve Juhász. 

A sorozat eddigi részei: 

I. Szilágyi Áron
II. Bodó Ricsi, MOL-Pick Szeged 
III. Kalmár Zsolt, FC DAC
IV. 
Herczig Norbi, MOL Racing Team
V. 
Lubics Szilvia
V
I. Babos Timi 

 

MOL Sportágak
MOL Csapat