MOL Csapat Év Pillanatai: Marco Rossi, magyar válogatott

2019. december 31. kedd 17:21

A MOL Csapat klasszisait arról kérdeztük, melyik volt számukra a 2019-es év legszebb pillanata. A sorozatunkat Marco Rossival, a magyar labdarúgó-válogatott kapitányával zárjuk.

A magyar labdarúgó-válogatottnak ugyan nem sikerült egyenes ágon kiharcolnia az Eb-szereplést, de márciusban még pótselejtezhet érte. Marco Rossi szövetségi kapitány kedvenc pillanata 2019-ből kicsit hosszabb, mint egy pillanat, de abszolút érthető a választása. 

A legszebb pillanat június után volt, mert júniusban játszottunk Azerbajdzsánnal és Wales-szel, és mindkét mérkőzést megnyertük. Előtte sikerült legyőznünk a horvátokat, és abban az időszakban úgy éreztük, hogy lehet esélyünk egyenes ágon kijutni az Eb-re - mondta a kapitány a MOL Csapatnak. 

Mámoros győzelem: Walest is elkapta a magyar válogatott

Eb-selejtezők, 4. forduló: Magyarország-Wales 1-0 (0-0 gól: Pátkai 80. sárga lap: Pátkai 39., Nagy Ádám 49., Korhut 90. ill. Gunter 2., Lawrance 82., Davies 87. A kiegyenlített küzdelmet hozó találkozót ismét az a Pátkai Máté döntötte el, aki márciusban a horvátok ellen is a győztes gólt szerezte: ezúttal a 80.

A kapitány mesélt nekünk a legrosszabb pillanatairól is, amikor leültünk beszélgetni, és még sok más érdekes kérdésre is válaszolt. A videó hamarosan megjelenik a MOL Csapat oldalán. 

A sorozat eddigi részei: 

Szilágyi Áron
Bodó Ricsi, MOL-Pick Szeged 
Kalmár Zsolt, FC DAC
Herczig Norbi, MOL Racing Team
Lubics Szilvia
Babos Timi 
Juhász Roland, MOL Fehérvár FC.
Érdi Mária

MOL Sportágak
MOL Csapat