Nehéz meccsen eredhet a Fradi nyomába a MOL Vidi

2018. szeptember 26. szerda 10:21

A MOL Vidi európai kupameccsei miatt a 3. fordulóból elhalasztott, Mezőkövesd elleni meccsét pótolja szerdán a magyar bajnok, amelynek nagyon kellenek a pontok.

Két mérkőzés is vár a héten a magyar bajnokra: a MOL Vidi FC szerdán a Mezőkövesd ellen elmaradt meccsét pótolja, a hétvégén pedig jön a DVTK elleni mérkőzés. Marko Nikolic vezetőedző hat ponttal számol a két meccsre.

"Múlt vasárnap az volt a legfontosabb, hogy továbbjussunk a Magyar Kupában, ezt a célt sikerült teljesíteni, emelett néhány játékost pihentetni is tudtunk az eheti két bajnoki előtt. Ahogyan az előző két találkozón is elmondtam, a hozzáállással nem volt gond, a játékunk nagy része is rendben volt, viszont küszködtünk a helyzetek kihasználásával az ellenfél kapuja előtt. Ebben a tekintetben fejlődnünk kell és be kell gyűjtenünk mind a hat pontot a Mezőkövesd és a DVTK ellen

A vendégek jó formában érkeznek a Pancho Arénába, hiszen az előző három tétmeccsüket megnyerték: a 7. fordulóban a Puskás Akadémia (2-0), a 8.-ban a DVTK (4-2) hajolt meg előttük, míg a Magyar Kupában a BLSZ I-ben szereplő Fővárosi Vízművek SK-t ejtették ki 5-0-val.

A Vidinek, amelyre európai kupakötelezettségei miatt pluszterhelés is rakódik, muszáj a bajnokságban is tartania a lépést a Ferencvárossal, amely - igaz, két meccsel többet játszva - kilenc ponttal meglépett az élen. A fehérváriak előző öt bajnoki meccsükből csak egyet tudtak megnyerni, itt az ideje a fővárosiak nyomába szegődni!

MOL Sportágak
MOL Csapat