Nem tudott történelmet írni a kupadöntőben a Sepsi OSK

2020. július 22. szerda 22:03

Nem volt igazán esélye a Román Kupa megnyerésére a Sepsi OSK-nak, amely kaput eltaláló lövés nélkül zárta a finálét az esélyesebb FCSB ellen Ploiestiben.

Román Kupa, döntő:
Sepsi OSK–FCSB 0–1 (0–0)
Ilie Oană Stadion, Ploiești,
Gólszerző: Dennis Man (65.).
Kiállítva: Rachid Bouhenna (80.).

Sepsi OSK: Niczuly – Dimitrov (Diaz, 75.), Bouhenna, Tincu, Fl. Ștefan – R. Deaconu, Vașvari, Achahbar (Celea, 83.) – Carnat (Fülöp L., 46.), Karanovic (Safranko, 46.), M. Ștefănescu (Csiszér, 75.).

FCSB: Vlad – Crețu, Miron, Cristea, Panțîru (Pantea, 90.) - Ov. Popescu, Olaru (Moruțan, 46.), Vînă – Man, Tănase, Coman (Perianu, 90.)

székelyhon.ro beszámolója szerint kiscsapatként játszott, így nem is igazán volt esélye a Román Kupa megnyerésére a háromszéki csapatnak, amely az egész meccsen összesen kétszer próbálkozott kapura lövéssel, de egyszer sem találta el a Steaua utódcsapatának kapuját. 

Ha ez nem lett volna elég, a második félidőben egyébként is jobban játszó bukarestiek szinte ajándékba kaptak egy gólt a szentgyörgyiektől, a sorozatos bakik után Dennis Mannak csak az üres kapuba kellett bepasszolnia a labdát. 

A Sepsi végül emberhátrányban is fejezte be a mérkőzést, miután csapatkapitánya, RAchid Bouhenna öt perc alatt összeszedett két sárga lapot is. 

MOL Sportágak
MOL Csapat