Növelte előnyét a megállíthatatlanul nyomuló FC DAC

2020. szeptember 20. vasárnap 21:59

Elképesztő héten van túl Bernd Storck csapata, az Európa Ligában ötöt, a szlovák bajnokságban négyet vágva győzött, és tovább folytatja makulátlan rajtját.

Fortuna Liga, 7. forduló
FK Senice- FC DAC 1904 2:4 (1:1)
Góllövők: 44., 72. Malec, ill., 21., 60. Kalmár, 64. Divković, 76. Ramirez
Piros lap: 79. Nemec

DAC: Jedlička - Blackman, Kružliak, Beskorovainyi, Davis (90. Malý) - Fábry, Schäfer, Balić (81. Bednár) - Divković (67. Nicolaescu), Ramirez, Kalmár (K) (90. Njie)

Senice: Fryšták - Kopečný, Carrillo, Nemec, Šimčák - Addo (69. Gallovič) - Duda (80. Totka), Piroska (K) (83. Šalata) - Košťál (69. Marie), Malec, Moses

Lassan elfogynak a szavak a DAC szezonrajtjára. A dunaszerdahelyiek Szenicén is végig domináltak, sokkal többet birtokolták a labdát, és több helyzetük is volt. A hazaiakra nézve volt hízelgő a szünetben a döntetlen. 

A második félidőben aztán már gólokban is jelentkezett a DAC fölénye, a játékrész közepén bő negyedóra alatt hármat lőtt a dunaszerdahelyi csapat, a magyar válogatott középpályás, Kalmár Zsolt kétszer is beköszönt. Bernd Storck csapata magabiztos győzelmével növelte előnyét a szlovák tabellán, miután a Slovan Bratislava csak döntetlent játszott. 

 

MOL Sportágak
MOL Csapat