Sovány döntetlen jött össze az első félidőt átalvó Vidinek

2020. december 15. kedd 22:53

A találkozót emberhátrányban befejező Puskás Akadémia 1-1-es döntetlent ért el a MOL Fehérvár FC otthonában kedden, a labdarúgó OTP Bank Liga 15. fordulójában.

OTP Bank Liga, 15. forduló:
MOL Fehérvár FC - Puskás Akadémia FC 1-1 (0-1)
Székesfehérvár, zárt kapuk mögött, v.: Bogár
gólszerző: Bamgboye (59.), illetve Knezevic (19.)
sárga lap: Fiola (91.), illetve Mance (3., 79.), Baluta (50.), Plsek (60.), Nagy Zs. (69.)
piros lap: Mance (79.)

MOL Fehérvár: Rockov - Rus (Bolla 54.), Stopira, Musliu (Fiola 71.) - Bamgboye, Alef, Nyári (Géresi 54.), Houri, Hangya - Zivzivadze (Nikolics 67.), Petrjak

Puskás Akadémia: Tóth B. - Szolnoki, Spandler, Meissner, Nagy Zs. - Plsek - Slagveer, Knezevic (van Nieff 64.), Baluta (Joao Nunes 82.), Kiss T. (Deutsch L. 86.) - Mance

Eseménytelenül telt a mérkőzés első negyedórája, majd Josip Knezevic bombagóljával vezetést szerzett a Puskás Akadémia. Hátrányba kerülve a Fehérvár támadott többet, de próbálkozásaikban kevés elképzelés volt, a vendégek a szünetig jóval veszélyesebbnek bizonyultak.

A fordulást követően tovább rohamoztak a hazaiak és sikerült kiegyenlíteniük, Funsho Bamgboye volt eredményes. A hajrára megfogyatkozott a Puskás Akadémia, miután Antonio Mancét második sárga lappal kiállította a játékvezető, de a vendégek sikeresen megőrizték a döntetlent a meccs végéig.

MOL Sportágak
MOL Csapat