Tartja a lépést az élbollyal az idegenben fordító Sepsi

2020. november 23. hétfő 20:04

A szentgyörgyiek idegenbeli győzelemmel foglalták vissza a negyedik helyet a román bajnokság tabelláján, Leo Grozavu csapata hátrányból fordítva győzte le a Chindia Targovistét.

Román bajnokság, alapszakasz, 11. forduló:
Chindia Târgoviște–Sepsi OSK 1–2 (1–0)
Gólszerzők: Dumitrașcu (39.), ill. Aganovic (69.), Achahbar (78.)

Chindia: Aioani – Căpușă, Iacob, Pițian, Bourama – Neguț, Dulca (Yameogo, 78.), Rață (Cherchez, 81.), Dumitrașcu – Popa (Neicuțescu, 85.), Florea (Costea, 78.). Edző: Emil Săndoi.

Sepsi: Jesús Fernández – Dimitrov, Tincu, Dumitrescu, Ștefan – Golofca (Aganovic 63.), Fofana (Fülöp I., 46.), Vașvari, Purece (Gál-Andrezly, 85.) – Petrila (Achahbar, 46.), Bajrovic (Safranko 63.). Edző: Leo Grozavu

Székelyhon.ro beszámolója szerint a kontrákra berendezkedő hazaiak számítása az első félidőben bejött, mert hiába volt többet a labda a Sepsinél, és játszott veszélyesebben a háromszéki csapat, a Chindia vonult vezetéssel az öltözőbe. A második félidőben Leo Grozavu cseréi megnyerték a meccset a székelyeknek, Aganovic és Achahbar tíz perc alatt megfordították a mérkőzést.

 
Fotó: Székelyhon.ro/Pinti Attila
 

A Sepsi a győzelmével visszafoglalta a negyedik helyet a tabellán. A háromszékiek legközelebb a kupában lépnek pályára a Turnu Magurele ellen, a bajnokságban pedig december elején a 11. helyen álló Botosanit fogadják. 

MOL Sportágak
MOL Csapat