Újra közös éneklésre hív minden magyart az FC DAC

2020. április 02. csütörtök 15:03

Az első közös #veledNélküled sikere arra buzdította a dunaszerdahelyieket, hogy újra arra kérjék a Kárpát-medence minden magyarját, énekeljen együtt szombaton is.

Az első akció sikerét látva újra közös éneklésre hívja a Kárpát-medence minden magyarját az FC DAC. A dunaszerdahelyiek múlt hét szombatra meghirdetett akciója óriási sikert hozott, csak úgy özönlöttek a klubhoz a videók a Nélküled című nemhivatalos klubhimnuszt az erkélyen, ablakban, kertben éneklő szurkolókról.

Elmondhatatlan öröm számunkra, hogy felhívásunkra számos felvidéki, magyarországi, erdélyi, vajdasági és kárpátaljai magánember, sportegyesület és egyéb szervezet csatlakozott, így magyarok tízezrei énekeltek egyszerre" - olvasható a klub közleményében.

A közös éneklés tehát folytatódik, méghozzá 2020. április 4-én, ugyanabban az időben, mint legutóbb, azaz 16:50-kor. A feladat továbbra sem bonyolult: ezt a felvételt kell elindítani, és az ablakba állva kell énekelni az Ismerős Arcok a magyarok összetartozásáról szóló dalát.

További részletek itt, az esemény Facebook-oldala pedig itt.

MOL Sportágak
MOL Csapat