Újra pontokat vesztett a MOL Vidi az NBI.-ben

2019. március 09. szombat 19:44

A Paks hazai pályán döntetlent játszott szombaton a címvédő Vidivel a labdarúgó OTP Bank Liga 24. fordulójában.

OTP Bank Liga, 24. forduló:
Paksi FC-MOL Vidi FC 2-2 (2-1)
Paks, v: Vad II
gólszerzők: Hahn (22.), Könyves (43.), Kecskés (86.), illetve Stopira (35.), Scepovic (56.)
sárga lap: Lenzsér (39.), Könyves (84.), illetve Vinícius (7.), Hadzic (9.), Huszti (24.) 

Paks: Nagy G.- Kővári, Lenzsér, Gévay, Fejes - Zsidai - Könyves, Kecskés (Egerszegi, 89.), Papp, Remili (Kesztyűs, 80.) - Hahn (Nagy R., 92.)

MOL Vidi FC: Kovácsik - Nego, Juhász, Vinícius, Stopira - Kovács, Hadzic (Futács, 82.), Pátkai (Nikolov, 63.), Huszti - Hodzic (Milanov, 73.), Scepovic

Élénk iramban kezdődött a mérkőzés. Az első húsz percben inkább a hazaiak voltak kezdeményezőek, és amikor eljutottak a vendégek kapujáig, nyomás alá tudták helyezni, nem egyszer előfordult, hogy egymás után több lövést eresztettek meg. A vezetést is egy ilyen támadás során szerezték meg. A Vidi szöglet után fejesből egyenlített, a pontrúgásokon kívül ebben a szakaszban nem is volt esélye gólt szerezni. A hazaiak egy szép akcióval a szünet előtt megint eredményesek voltak, így megérdemelten vezettek az első negyvenöt perc után.

 
Fotó: MOL Vidi
 
A szünet után rövid ideig még a Paks futballozott kreatívabban, kombinatívabban, a Vidi azonban egy védelmi hibát kihasználva egyenlített, majd fokozatosan fölénybe került. Több helyzetet is kialakított, de nem tudott újabb gólt szerezni.

Az első félidőben a Paks, a másodikban a Vidi játszott jobban, mindkét csapatnak akadt több gólszerzési lehetősége, így bármelyik nyerhetett volna.

MOL Sportágak
MOL Csapat