Vida góljával nyert idegenben a dunaszerdahelyi DAC

2019. szeptember 15. vasárnap 12:16

Szép idegenbeli győzelemmel köszöntötte Kalmár Zsolti újszülött gyermekét a dunaszerdahelyi DAC, amely Vida Kristopher góljával nyert Szenicén.

Fortuna Liga, 8. forduló
FK Senice - FC DAC 1904 0:1 (0:0)
Gól: 53. Vida Kristopher
Sárga lap: 84. Beskorovainyi

DAC: Jedlička - Koštrna (K), Kružliak, Beskorovainyi, Davis - Vida Máté, Oravec - Blackman (62. Divković), Fábry (86. Taiwo), Vida Kristopher - Ramirez

Ahogy már idén is jó néhányszor, ezúttal is Vida Kristopher jelentette a különbséget, a magyar támadó bombagóljával a DAC győzni tudott Szenicén, és továbbra is tartja a helyét a dobogón.

„Először gratulálni szeretnék Kalmár Zsoltnak a megszületett kisfiához, Garfield juniorhoz" - mondta a meccs utáni sajtótájékoztatón Peter Hyballa, a DAC edzője. "Az ellenfél védelme flexibilis volt, három-öt védővel játszottak. Szervezettek voltak, mi pedig helyenként buta hibákat vétettünk, a visszajátszásokat másképp kellett volna megoldanunk. Ramirez néha elhagyta a saját pozícióját, és olyan helyén is feltűnt a pályának, ahol nem kellett volna."Aztán jött Vida Kristopher álomgólja, amely leginkább ahhoz volt hasonló, mint amit az Atromitosznak rúgott. A Szenice mindig nehéz ellenfél a számunkra, ezért nagyon örülünk ennek a győzelemnek, mert továbbra is versenyben vagyunk."  "Kruzliak, Beskorovainyi és Oravec is nagyon jól játszott. Első alkalommal maradt érintetlen a hálónk, és egy ponttal többet szereztünk, mint tavaly ilyenkor. Nem volt sok szurkoló a meccsen, ezért is volt más a pszichikai felkészítés a találkozóra, mint amikor teltház előtt játszunk.”

MOL Sportágak
MOL Csapat