Viharos edzőmeccsen játszott újra döntetlent a MOL Fehérvár

2020. augusztus 05. szerda 11:21

Még várni kell Márton Gábor első győzelmére a MOL Fehérvár kispadján, hiszen a Vidi a negyedik edzőmeccsén is döntetlent játszott - ezúttal a Lendvával.

Felkészülési mérkőzés:
MOL Fehérvár - NK Nafta Lendava 2-2 (0-1)
gólszerzők: Körmendi (ög) 60, Evandro 85 ill. Bizjak 9, Drk 77

MOL Fehérvár FC: Kovácsik -- Zeke Márió, Rus, Musliu, Bolla -- Nyári Patrik, Pátkai -- Géresi (Evandro 46), Hodzic (Kovács 46), Nego -- Zivzivadze

Nem ez volt élete meccse a Vidinek, amely a vihar által megzavart mérkőzésen nem igazán tudta ellenfelére erőltetni akaratát. Ahogy Márton Gábor fogalmazott, ment a csapat előre, de nem valami jól. A vezetőedző a csatárait is nagyobb koncentrációra ösztökéli.

"A vihar volt ma a legkisebb problémánk. A játékosok mentek előre, hajtottak, de nem igazán volt minőség a játékunkban. Az ellenfelünk az egész mérkőzésen kétszer jutott el a kapunk elé, azonban ezekből a helyzetekből rendre gólt szerzett. Azt kell, hogy mondjam, gyengén játszottunk, a koncentrációnk ma nem volt megfelelő."Hiányoztak a minőségi megoldások, hogy ez most a fáradtság számlájára írható, vagy egyelőre nem merünk úgy futballozni, ahogy tudunk, ezt még nem tudom megmondani. "Hiába töltöttük szinte a teljes játékidőt az ellenfél térfelén, nem jöttek a megfelelő megoldások. A befejezések szempontjából egyelőre nem nézünk ki jól."

MOL Sportágak
MOL Csapat