Együtt szendvicseztek a MOL-os klubcsapatok

Együtt szendvicseztek a MOL-os klubcsapatok

2017. november 06. hétfő 15:51

Klubszendvics-napot tartottak a MOL-csapat tagjai. A vállalatcsoport által támogatott sportegyesületek legnépszerűbb játékosai közösen készítették el csapatuk kedvenc szendvicseit.

November 3. a szendvics világnapja. Ebből az alkalomból a MOL a kulináris élvezetek népszerűsítésére koncentrált, és saját sportválogatottját erősítő klubcsapatok meghatározó tagjait hívta meg egy gasztronómiai erőpróbára. A rendezvényen a már tradicionálisan a vállalathoz kötődő MOL-Pick Szeged színeiben Zubai Szabolcs, a Videoton FC képviseletében Juhász Roland mutatta meg, mit tud a konyhában. A barátságos versengésbe beszálltak az új szponzoráltak is. A Fehérvár AV19 hokicsapatából Kóger Dániel, a Szolnoki Olaj KK delegáltjaként Vojvoda Dávid, a Szolnoki Vízilabda SC mezében Nagy Viktor kötött kötényt magára. 

A népszerű játékosok saját recept alapján dolgoztak, és különféle szendvics-remekművekkel lepték meg a meghívottakat. A más-más sportágak bajnokságaiban pályára lépő, illetve medencébe szálló csapatokat képviselő sportolókban az volt a közös, hogy mindannyian olyan sikeres klubokban játszanak, amelyek tagjai a cég elit-sportistállójának, a MOL-csapatnak.

 A MOL klubnapján az NB 1-ben holtversenyben éllovas Videoton FC csapatkapitánya, Juhász Roland a sokmagvas baguette-ben, natúr csirkemellből, salátából, paradicsomból és a Videoton miatt kihagyhatatlan TV paprikából készítette el a Vidi szendvicsét. Nagy Viktor, a világbajnok Szolnoki Vízilabda SC kapusa olyan szendvicset készített, ami kötődik a vízhez, így a pékárut friss tonhallal töltötte meg. Vojvoda Dávid, a magyar válogatott és a Szolnoki Olaj KK bedobója ki nem hagyta volna az olajat a szendvicséből, és olajbogyóval szórta meg a sajttal teli baguette-jét. Kóger Dániel, a Fehérvár AV19 játékosa uborkát, kolbászt, tonhalat, és ha már jégkorongról van szó jégsalátát tett csapata szendvicsébe. Zubai Szabolcs, a MOL-Pick Szeged játékosa nem meglepő módon téliszalámival vadította klubszendvicsét.

MOL Sportágak
MOL Csapat