Mit jelent a CSAPAT Hosszúnak, Szilágyinak és Märcznek?

Mit jelent a CSAPAT Hosszúnak, Szilágyinak és Märcznek?

2017. december 13. szerda 11:28

A MOL három koronaékszere, Szilágyi Áron kardvívó, Hosszú Katinka úszó, illetve Märcz Tamás, a férfi pólóválogatott kapitánya volt a MOL-kerekasztal vendége.

Hosszú Katinkának a legkönnyebb a csapatáról beszélni, hiszen ők "egy csapatot alkottak Shane-nel" még azelőtt, hogy az igazán komoly sikerek beköszöntöttek volna. Märcz Tamás ugyanakkor azt mondta, számára mindennél fontosabb a csapat, és az egység érdekében még arra is hajlandó volt, hogy egy tehetséges játékossal inkább ne számoljon. 

"Nem az a cél, hogy valami gyengéből egy közepes dolgot hozzunk ki, hanem hogy a saját erényeinkből a lehető legtöbbet kihozzuk" - mondta Szilágyi Áron kétszeres olimpiai bajnok kardvívó. 

Amikor a versenyzői mindennapokról kérdezték, Hosszú Katinka azt mondta, "Nem az a cél, hogy gép legyek. Fontos, hogy a magánéleted is rendben legyen, és szerintem több múlik a mentális felkészítésen, mint azon, hány hosszt úszom le."

Mindhárman világbajnokságon vettek részt 2017-ben, ez is szóba került a beszélgetésen, aminek rövidebb változatát a videóra kattintva ön is megnézheti. 

MOL Sportágak
MOL Csapat