A bombaformában vívó Siklósi Geri a hónap sportolója

2023. január 30. hétfő 15:50

Nem volt nehéz dolga a MOL és a Budapesti Honvéd döntéshozóinak, amikor a kispesti klub sportolói között a hónap legjobbját keresték.

Siklósi Gergely ünnepélyes keretek között vette át a Honvéd MOL hónap Sportolója díjat. Olimpiai ezüstérmes és világbajnok párbajtőrözőnk a decemberi vancouveri világkupa megnyerésével érdemelte ki a megtisztelő elismerést, sőt azóta a világklasszis sportoló Dohában is megnyerte a soron következő Grand Prix-versenyt. Az oklevelet és a győztest megillető üzemanyag kártyát Gergely István, a BHSE ügyvezető elnöke és Fetter Balázs, a MOL szponzorációs vezetője adta át a sportolónak.

 
Fotó: MOL Csapat
 

Dancsházy-Nagy Tamás tanítványa a díjátadón elmondta, örül a jó formájának, illetve annak, hogy a betegség miatt kihagyott országos bajnokság óta újra jó formában vív. A Honvéd világklasszisát tulajdonképpen megszorítani sem nagyon tudták a dohai versenyen, a legszorosabb asszóját a nyolcaddöntőben vívta - az ukrán Reizlint 12-11-re tudta legyőzni -, ezután négy tusnál közelebb senki nem tudott kerülni a világbajnok klasszishoz.

A közönségszavazás győztese a Honvéd ifjú karatésa, Szilágyi Bence lett, aki az utolsó pillanatig kiélezett küzdelmet folytatott a Honvéd közösségi média-felületein kiírt szavazáson a junior szinkronúszó csapattal.

MOL Sportágak
MOL Csapat