Honvéd: Országos csúcsot döntött a MOL Hónap Sportolója

2022. június 15. szerda 17:06

A 100 méteres síkfutás új országos csúcstartója, Takács Boglárka lett május hónap legjobb sportolója a Budapesti Honvéd Sportegyesületnél.

A kispestiek sprintere csütörtökön délelőtt a BHSE székházában megtartott ünnepségen vehette át a Honvéd MOL Hónap Sportolója díjat. A Budapesti Honvéd Sportegyesületnél évek óta hagyomány, hogy az adott időszak sportsikerei alapján megszavazzák a hónap sportolóját. A jelölések és a díjazott személy kiválasztása a 22 szakosztály-, illetve szakágvezető javaslata alapján történik, de az egyesület vezetése facebook felületén játékos szavazásra ösztönzi szurkolóit, követőit is.

A díj májustól egy éven át a Honvéd MOL Hónap Sportolója díj nevet viseli, hiszen a MOL Magyarország csoport névadó szponzorként nagy örömmel állt kezdeményezésünk mellé. A BHSE sportolói a díszes oklevél és az egyesület ajándékai mellett egy-egy üzemanyagkártyát vehetnek át, ami megkönnyíti az edzésekre, versenyekre való utazásukat, hasznos segítséget jelent a 2024-es párizsi olimpia felé tartó úton.

 
A Honvéd MOL Hónap Sportolója díj átadása
 

Gergely István, a BHSE ügyvezető elnöke és Fetter Balázs, a MOL Magyarország szponzorációs igazgatója ezt az elismerést kiváló sprinterünknek, Takács Boglárkának nyújtotta át, aki május végén a St. Pölten-i nemzetközi viadalon 11.37-re javította Szabó Enikő 2004 óta fennálló országos csúcsát 100 méteren.

MOL Sportágak
MOL Csapat