Ifjú birkózó a MOL Hónap Sportolója a Honvédnál

2024. február 16. péntek 17:25

A zágrábi rangsorversenyen nagyszerű ezüstérmet szerző Lévai Zoltán a közönségszavazáson is az élen végzett, így ő lett a MOL Hónap Sportolója januárban.

A birkózó Lévai Zoltán lett a januári Honvéd MOL Hónap Sportolója, ráadásul egy nagy hajrával ő gyűjtötte a legtöbb voksot a Facebook szavazásunkon is, így a Közönségdíj is őt illette meg! Zoli az UWW legutóbbi rangsorversenyén, a Zagreb Openen nyert remek ezüstérmet, ahol a menetelése során nagyobbnál nagyobb riválisokat győzött le!

A díjátadón Gergely István, a BHSE ügyvezető elnöke kiemelte, hogy Zoli számára az idei év legfontosabb megmérettetése a párizsi olimpia lesz, ahova bár még nem szerezte meg klasszisunk a kvótát, erre még két kvalifikációs versenyen lesz lehetősége. Sportolónk apróbb sérülése folyamatosan kezelés alatt áll, így április elején a bakui európai kvótaszerző versenyen előreláthatólag kirobbanó formában vehet majd részt. Az eseményen a MOL képviseletében Fetter Balázs szponzorációs igazgató gratulált birkózónknak és sok sikert kívánt erre a kiemelten fontos évre.

MOL Sportágak
MOL Csapat