Ifjú úszó lett a MOL Hónap Sportolója a Honvédnál

2024. január 19. péntek 11:12

Márton Richárd remek évet zárt, decemberben bronzérmet szerzett a rövidpályás úszó Európa-bajnokságon 200 m pillangón, így ő lett december hónap sportolója.

Az úszó Márton Richárd nyerte a 2023-as év utolsó Honvéd MOL Hónap Sportolója díjat! Ricsi sűrű menetrenddel zárta az évet, ugyanis egyenesen a US Open versenyről utazott Romániába, a rövidpályás Európa-bajnokságra. A tengerentúlról egy ötödik hellyel tért haza az ifjú klasszis, aki Otopeniben felállhatott a 200 méter pillangó dobogójára és egy remek bronzérmet vehetett át!

A díjátadón Gergely István, a BHSE ügyvezető elnöke kiemelte, hogy sportolónk az elmúlt időszakból megerősödve jött ki, ezzel a díjjal pedig Ricsi is lezárhatja a magunk mögöttt hagyott évet, ugyanis idén nagy színpadokon kell helytállni Európa-bajnokunknak. A MOL részéről Fetter Balázs, a szervezet szponzorációs igazgatója a gratuláció mellett elmondta, nagyon fog izgulni Ricsiért a párizsi olimpián is, illetve örül neki, hogy támogatásukkal a MOL is hozzá tud járulni ezekhez a szép sikerekhez.

MOL Sportágak
MOL Csapat