Babos Timi lucky loserként főtáblás Adelaide-ben

2020. január 12. vasárnap 09:03

Timi óriási csatában kikapott ugyan a svájci Golubictól a selejtező második fordulójában, de szerencsés vesztesként mégis főtáblás lett az ausztrál WTA-tornán.

ADELAIDE INTERNATIONAL, egyes, selejtező, 2. forduló:
Viktorija Golubic (svájci, 6.)-Babos Tímea (8.) 6:4, 6:7 (4-7), 6:4

Hatalmas csatát hozott a mérkőzés, amely két és fél órán át tartott. Az adelaide-i verseny már az Australian Open felvezető tornája, itt van mindenki, aki számít. Timi óriásit harcolt a svájci lánnyal, fordulatos, izgalmas csatát vívtak, amelyből egy hajszállal Golubic került ki győztesen.

Ugyanakkor a szerencse ezúttal Timi mellett állt, hiszen a MOL Csapat klasszisa lucky loserként felkerült a főtáblára, ahol Dajana Jasztremszka lesz az első ellenfele - írja Timi honlapja

Timi a szombati 5 után vasárnap 10 védhetetlen adogatást vágott a selejtezőben. A 26 éves magyar játékos néhány nappal ezelőtt jelentette be, hogy az Adelaide-ben és az Australian Openen ütött ászainként 100 dollárral támogatja az ausztráliai tűzvény áldozatait. Michael Joyce edző és Maciej Ryszczuk fiziós 25-25 dollárt adományoz Timi védhetetlen ritörnjei után.

 

MOL Sportágak
MOL Csapat