Babos Timi párosban már nyolcaddöntős a Roland Garroson

2019. június 01. szombat 19:15

Babos Timiék egy szoros és egy sima szettben ejtették ki ellenfelük a Roland Garroson, és már a nyolcaddöntőnél tartanak Párizsban.

ROLAND GARROS, női páros, 2. forduló:
Babos Tímea, Kristina Mladenovic (magyar, francia, 2.)-Alizé Cornet, Petra Martić (francia, horvát) 7:5, 6:1

Az első szettben nem játszottak igazán jól Timiék, viszont nagyot harcoltak, és brékhátrányból is meg tudták fordítani a szettet. A második már simábban alakult, a magyar-francia páros elkapta a fonalat, és esélyt sem adott ellenfelének. Timiék egyelőre szettveszteség nélkül hasítanak a Roland Garroson, a következő ellenfél a német Anna-Lena Friedsam és Laura Siegemund párosa lesz.

„Nehezebben kezdtük a mérkőzést, nem tudtuk, mire számítsunk. Picit visszafogottabban játszottunk az elején. Utána egyre jobban belejöttünk, aztán az első szett végén szerintem mind a négy játékos nagyon jó teljesítményt nyújtott. Akkor kifejezetten magas színvonalú volt a mérkőzés. A második szett egyoldalúbb lett! Sokkal jobban éreztük, hogy mit kell tennünk. Nyilván örülök a győzelemnek! Vasárnap két meccs, nagy nap. Nehéz lesz a németek ellen, hiszen jó játékosok, jól is párosoznak. Nem lesz könnyű, ráadásul azon az új pályán még nem is játszottam”nyilatkozta Timi a honlapjának.

 

MOL Sportágak
MOL Csapat