Babos Timiék döntőbe jutottak a madridi WTA-tornán

2018. május 12. szombat 10:03

A negyeddöntőhöz hasonló, óriási izgalmak és döntő rövidítés után bejutott a madridi WTA-torna fináléjába Babos Timi és Kristina Mladenovic párosa.

MUTUA Madrid Open, páros, elődöntő
Babos Tímea, Kristina Mladenovic (magyar, francia, 3.)-Andrea Sestini Hlaváčková, Barbora Strýcová (cseh, 2.) 6:2, 3:6, 10-8

Nem adják könnyen a győzelmeket Madridban, az biztos! Babos Timiék az elődöntőben is alaposan megszenvedtek, de Timi tavalyi párostársa ellen végül - a negyeddöntőhöz hasonló izgalmak után, ezúttal is döntő rövidítésben - összejött a győzelem.

„Nehéz mérkőzés volt az elődöntő! Tegnap a győzelem ellenére is nehézkesen telt a napom Róma miatt, de szerencsére ma megkaptuk a hírt, hogy felkerültem a főtáblára. Ennek is nagyon-nagyon örülök! Az elődöntőben a cseh páros egyre jobban játszott, mi pedig elveszítettük a játékunk intenzitását." - mondta Timi saját honlapján.

Örülök, hogy így sikerült játszani a szuperrövidítésben és meg is nyertük a mérkőzést! Fontosak ezek a győzelmek, a tegnapi is, hiszen megmutattuk az ellenfelünknek, tudunk ellenük is győzni. Így visszaadtuk Miamit :)

"A mai siker a második kiemeltek, jó játékosok ellen is fontos volt. Szombaton pedig az egyik legnagyobb ellenfelünk, Jekatyerina Makarova és Jelena Vesznyina áll majd a háló túloldalán. Várom a szombatot, örülök Rómának is! A tegnapi nehéz nap után ma minden jobban alakult!” – nyilatkozta Timi.

A döntőben az 1. helyen kiemelt Makarova-Vesznyina páros lesz Timiék ellenfele.

MOL Sportágak
MOL Csapat