Babos Timiéknek meg kellett küzdeniük a legjobb nyolcért

2018. március 11. vasárnap 10:10

Babos Timi és Kristina Mladenovic egyre jobban játszanak, de így sem volt sima a második forduló Indian Wellsben. A továbbjutás persze megvan.

BNP Paribas Open, páros, 2. forduló:
Babos Tímea, Kristina Mladenovic (magyar, francia, 4.)-Katerina Bondarenko, Alekszandra Krunics (ukrán, szerb) 6:1, 7:5

Az első játéknapon az első, ezúttal a második szett alakult szorosan a Babos Tímea-Kristina Mladenovic páros számára. Az első játszma nem sok izgalmat hozott, Babosék határozott játékkal 6:1-re húzták be, sőt a második szettben is már 4:0-ra vezettek, ám ekkor megtalálta a fonalat a szerb-ukrán páros is.

Bondarenkóék zsinórban négy gémet nyerve egyenlítettek, és innentől kezdve szinte minden gémben óriási csata zajlott. Babosék elvették ellenfelük adogatását, ám azonnal el is veszítették a sajátjukat, de amikor 5-5-nél újra összejött egy brék, az utolsó gémet már simán behúzták, és így bejutottak a legjobb nyolc közé.

"Azt gondolom, nagyon jól játszottunk 6:1, 4:0-ig. Utána picit megakadtunk. Szerintem jól játszunk együtt, jól érezzük egymás játékát. Ez a legfontosabb! Örülök annak, hogy sokkal jobbak vagyunk, mint Dohában! Nekem is fontos a páros, nagy céljaim vannak. Küzdünk rendesen, hogy minél jobb eredményt érjünk el. Ma is nagyon jó taktikával játszottunk, ez a legfontosabb. Elég trükkös ellenfelünk volt, de mi is jól játszottunk. Egyre jobb volt a játékunk, az első meccsen is folyamatosan javultunk. A másodikat még jobban kezdtük és a megakadás után jól is fejeztük be” – nyilatkozta Timi saját honlapjának.

MOL Sportágak
MOL Csapat