Már csak Babos Timinek szurkolhatunk az AusOpenen

2019. január 22. kedd 09:10

Fucsovics Marcival kiesett a MOL-csapat vegyes párosa a második kiemelt ellen, viszont Timi Kristina Mladenoviccsal már elődöntős női párosban.

AUSTRALIAN OPEN, női páros, negyeddöntő:
Babos Tímea, Kristina Mladenovic (magyar, francia, 2.)-Raquel Atawo, Katarina Srebotnik (amerikai, szlovén, 9.) 6:4, 7:5

A rutinos amerikai-szlovén páros keményen küzdött, de Timiék mindkét szett végén kihasználták az adódó lehetőségeket, és remek koncentrációjuknak köszönhetően bejutottak a legjobb négy közé az Australian Openen.

Az első szettben mindkét fél magabiztosan hozta az adogatójátékait, aztán 5:4-es vezetésüknél Timiék 0:40 után három játszmalabdához jutottak, és nem is engedték ki a kezükből a lehetőséget. A második szett is hasonlóan alakult, szinte bréklabdáig sem jutottak a felek, de Timiék az utolsó gémben elvették ellenfelük adogatását, és a brékkel biztosították helyüket az elődöntőben.

A döntőért a Jennifer Brady-Alison Riske párost kell legyőznie a címvédő párosnak.

Kiesett a MOL-csapat párosa vegyesben

AUSTRALIAN OPEN, vegyes páros, második forduló:
Nicole Melichar, Bruno Soares (amerikai, brazil, 2.)-Babos Tímea, Fucsovics Márton 6:3, 6:2

Vegyesben már nem alakultak ilyen jól a dolgok, hiszen Fucsovics Marci rögtön az első adogatójátékát elveszítette, és a torna második kiemeltje meg is őrizte az ekkor megszerzett, 3-0-s előnyét. Sajnos ugyanígy alakult a második szett is, ott rögtön az első adogatójátékban elveszítette a szervegémjét Marci, és bár a magyar páros remekül harcolt, a hatodik játékban el is jutott három bréklabdáig, de nem tudta elvenni ellenfele adogatását.

Ez egy kicsit meg is törte Timit és Marcit, a következő gémben Timi is elveszítette az adogatását, ami után Melicharék simán kiszerválták a szettet. Kiesett a MOL-csapat párosa, de a remek játék és a csapaton belüli jó hangulat azt mutatja, sok siker vár még vegyesben Babos Timire és Fucsovics Marcira.

 

MOL Sportágak
MOL Csapat