Már nem Sávolt Attila Fucsovics Marci edzője

2019. március 08. péntek 16:13

A MOL-csapat teniszklasszisa szakított eddigi edzőjével, Sávolt Attilával. A döntést közösen hozták meg, sok sikert kívántak egymásnak a búcsúüzenetükben.

"Pályafutásom meghatározó szakasza lezárult a napokban. Attilával befejeztük a közös munkát. Nagyon sikeres három évet töltöttünk együtt, sokat tanultam, amiért ezúton is köszönetet mondok és kívánok sok sikert neki a jövőben. Az új edző kiválasztása folyamatban van."

Ennyi szerepel Fucsovics Marci Facebook-posztjában, amihez Sávolt Attila a Nemzeti Sportnak adott rövid interjújában annyit tett hozzá: Kölcsönösen hoztuk meg ezt a döntést a napokban. Az elmúlt több mint három év alatt Marci tenisze kizárólag az én irányításom alatt volt egészen mostanáig, és nagyon büszke vagyok az elért eredményeinkre. "Biztos vagyok benne, hogy a következő edzőjével is további fantasztikus sikereket fog majd elérni, én továbbra is nagyon drukkolok neki, hogy hosszú és szép pályafutása legyen.”

A sportlap szerint Sávolt legvalószínűbb utódja a francia Olivier Tauma lehet. Marcit most hagyjuk a játékra koncentrálni, mert kemény feladat vár rá Indian Wellsben, ahol életében először kiemelt lett - bár ez a sorsolásán nem látszott.

MOL Sportágak
MOL Csapat