MOL Csapat Év Pillanatai: Babos Tímea

2019. december 30. hétfő 13:49

A MOL Csapat klasszisait arról kérdeztük, melyik volt számukra a 2019-es év legszebb pillanata. Következzen Babos Tímea, a MOL Csapat páros világbajnoka és Grand Slam-győztese.

Akad a MOL Csapat sportolói között, akinek elég nehéz választani a 2019-es év pillanatai közül, hiszen annyi minden történt velük. Babos Timi is így van vele, bár azért nehezen sikerült ráböknie a számtalan siker közül egyre. Vagyis kettőre. 

A Roland Garros-győzelem, amit a családom élőben, a helyszínről követett és Kiki családjával együtt tapsoltak, amikor a kupát a magasba emeltük" - mondta Timi, de egyből hozzátette: "Persze a vb-győzelmet sem hagyhatom ki, nagyon boldog vagyok, hogy ezt Kikivel oszthattam meg!"

Timivel a Roland Garros megnyerése után is beszélgettünk egyet, és a világbajnoki cím második megvédését sem hagytuk szó nélkül. Nem is olyan régen pedig leültünk, és átbeszéltük az egész évet a MOL Csapat klasszisával: 

Babos Timi: A poklok bugyrait is megjártam, de visszatértem

Az év első két Grand Slam tornáján döntőbe jutott a Babos-Mladenovic páros, ugyanakkor Timi egyesben (egy rövid időre) kicsúszott az első százból. Másodszor is megvédte világbajnoki címét párosban, de az év első felében hol volt edzője, hol nem, hogy aztán rátaláljon a nagynevű Michael Joyce-ra.

A sorozat eddigi részei: 

I. Szilágyi Áron
II. Bodó Ricsi, MOL-Pick Szeged 
III. Kalmár Zsolt, FC DAC
IV. 
Herczig Norbi, MOL Racing Team
V. 
Lubics Szilvia

MOL Sportágak
MOL Csapat