Nem kérdés, hogy képesek vagyunk megnyerni a tornát

2019. január 21. hétfő 15:27

Babos Timi és Fucsovics Marci sikerrel vették az első fordulót az Australian Open vegyes párosában, ráadásul remekül érezték magukat a pályán együtt. Helyszíni interjú.

Babos Timi és Fucsovics Marci felszabadultan, remek hangulatban adott interjút a MOL-csapatnak a vegyes páros első fordulója után. A gyermekkori barátokból a MOL-csapatnak köszönhetően végre egy Grand Slamen is egy pár lett, és nagyon fontos volt, hogy sikerrel vegyék az első fordulót. 

Timi elmondta, sok fordulatot hozott a meccs, de amikor éppen az ellenfél került előnybe, akkor is a magyar páros játszott jobban. “Egy-egy gémet talán én szúrtam el, de az összhang végig megvolt, és amikor a második szettben jobban jöttek ki a dolgok az ellenfélnek, akkor is élveztük a teniszt, és magabiztosak maradtunk.”

Korábban Fucsovics Marci azt mondta, egyszerű a képlet: azt teszi, amit Timi mond neki. Ezt nyilván részben poénból mondta, de azért a valóságtól nem állt nagyon távol a dolog. “Jó tanácsokat adott Timi, ráadásul végig kiválóan játszott. Jól adogatott, jól röptézett, és úgy általában úgy érzem, nagyon jól működött közöttünk az összhang.”

Marci hozzátette, mivel életében először vegyes párosozott, a “csaj szerváját még meg kellett szoknia”, de nem csak ez volt meglepő a MOL-csapat párosának, hanem az is, hogy rengeteg magyar szurkoló és telt ház várta őket a 7-es pályán.

“Ez egy csoda, amikor mentünk a pálya felé, csodálkoztunk, hogy biztos ez a mi pályánk? Annyian voltak, hogy alig volt üres hely” - mondta Timi. Marci hozzátette, “nagyon jó érzés volt, hogy ilyen sokan eljöttek, és hisznek bennünk, bíznak bennünk.”

Hajnalban jön az újabb forduló

A páros elmondta, nagyon sok önbizalmat merítettek a mérkőzésből. “Számomra nem kérdés, hogy képesek vagyunk megnyerni a tornát” - szögezte le Timi, akit az edzésen alaposan megfuttatott Marci. :) 

A magyar páros kedd hajnalban a torna második kiemeltjével, a Melichar-Soares kettőssel találkozik, de előtte még Timinek lesz egy meccse Kristina Mladenovic oldalán az Atawo/Srebotnik kettős ellen. 

MOL Sportágak
MOL Csapat