Ott volt az esély Babos Timi kezében, de kiesett

2018. május 29. kedd 09:09

Mindkét szettben brékelőnyben volt Babos Timi a Roland Garros első fordulójában, de végül spanyol salakspecialista ellenfele legyőzte.

Roland Garros, egyes, első forduló:
Lara Arruabarrena (spanyol)-Babos Tímea 7:6 (7-5), 6:3 

Hiába vezetett mindkét szettben brékelőnnyel Babos Timi, a spanyol játékos nagyon koncentrált volt, egyetlen pontot sem engedett el, és végül két szettben legyőzte a magyar játékost, akinek egyesben így véget is ért a szereplése a Roland Garroson.

„Természetesen nagyon sajnálom a mai mérkőzést! Hiszen 5:2-re vezettem az első játszmában és a második szettben is rengeteg lehetőségem volt. Összességében megvolt az esélyem a továbbjutásra. Továbbra is az a gond, hogy nem tudok élni a lehetőségeimmel. Nem úgy játszom meg a fontos pontokat, ahogyan kellene. Ahogyan addig játszottam, amíg elértem a nagy esélyig. Ezen kell javítani. Az viszont biztos nálam, hogy rengeteget dolgozok azon, hogy jobb lehessek. Biztos vagyok abban, hogy idővel tudok változtatni és még jobb leszek!"

"A mai meccsről: Arruabarrena elég jó játékos salakon, jó eredményekkel, kellemetlen játékkal és játékstílussal. Nem volt egyszerű ellene játszani. Persze mondhatjuk, hogy ott volt az esély a kezemben, lehetett volna jobb is és nyerhettem volna. Ez most így alakult! Próbálok pozitív maradni. Az a legfontosabb, hogy keményen dolgozzak tovább, hogy a következő lépcsőfokra lépjek és még jobb lehessek” – nyilatkozta Timi saját honlapjának.

MOL Sportágak
MOL Csapat