Hamarosan újra láthatjuk versenyezni Hosszú Katinkát

2018. február 10. szombat 18:46

Hosszú Katinka kijelentette, márciusban már versenyezni fog, és hamarosan az is kiderül, ki irányítja a felkészülését a továbbiakban.

"Kecskeméten, az Univer24-en az úszást ünnepeljük" - posztolta Facebookra Hosszú Katinka, aki ezúttal sem mondott nemet az úszóhét szervezőinek. A közönségtalálkozó, ahol az úszóklasszis rengeteget fotózkodott gyerekekkel, és kiosztott néhány tucat aláírást, Katinka bemutató úszásával zárult. A bemutató jól sikerült, bár a célba csapást kérésre megismételte, hogy minden fotós elkaphassa a jó pillanatot.

Ennél fontosabb azonban, hogy a Nemzeti Sport Online-nak adott interjúban elmondta, már márciusban versenyezni fog. "Köszönöm, jól vagyok, az elmút 5 év iszonyatos menetelése után jó volt kicsit csak edzeni, és remélem, ez pozitív hatással lesz a felkészülésemre" - mondta Hosszú az NSO-nak.

"A felkészülés ugyanaz maradt, a nagy változás, hogy nem megy el annyi idő az utazással. Ez egyfajta feltöltődés számomra, könnyedebbnek tűnik csak edzeni, úgy érzem, több szabadidőm van" - tette hozzá az úszóklasszis, majd megválaszolta a mindannyiunkat leginkább foglalkoztató kérdést is:

"Márciusban már mindenképpen versenyezni fogok, és körvonalazódik az is, hogy ki lesz az edzőm."

 

MOL Sportágak
MOL Csapat