MOL Csapat Év Pillanatai: Érdi Mária

2019. december 31. kedd 15:49

A MOL Csapat klasszisait arról kérdeztük, melyik volt számukra a 2019-es év legszebb pillanata. Jöjjön a MOL Csapat vitorlázó klasszisa, Érdi Mária.

Érdi Mári furcsa évet tudott le, volt benne rosszul induló, de nagyon jól záruló Európa-bajnokság, aztán egy világbajnokság, ahol pont fordítva alakultak a dolgok, de belefért egy komoly siker az előolimpián, és még egy edzőváltás is. Lássuk, Mári szerint melyik volt az év pillanata. 

Nekem az év pillanata az elôolimpia volt! Egy nehezebb idôszak után ott kezdtem el újra élvezni a vitorlázást és újra tudtam felszabadultan vitorlázni. Ez szerencsére az eredményen is megmutatkozott és egy bronzéremmel jöhettem haza az év legfontosabb versenyérôl az olimpiai helyszínrôl!" - mondta Mári a MOL Csapatnak. 

Érdi Mári bronzérmes lett az olimpiai tesztversenyen

A junior világ- és Európa-bajnok Érdi két futam után vezetett, akkor erős szelesek voltak a futamok. A szélcsendes folytatásban is ott tudott maradni a legjobb háromban, a csütörtöki éremfutamot is harmadikként várta, s megőrizte dobogós helyezését - csapatának tájékoztatása szerint.

A sorozat eddigi részei: 

Szilágyi Áron
Bodó Ricsi, MOL-Pick Szeged 
Kalmár Zsolt, FC DAC
Herczig Norbi, MOL Racing Team
Lubics Szilvia
Babos Timi 
Juhász Roland, MOL Fehérvár FC.

MOL Sportágak
MOL Csapat